De Krim Texel

De Krim Texel: het paradijs van Nederland!

De Krim Texel is een zeer modern vakantiepark, gelegen langs de rand van de Cocksdorp. Je kunt hier kiezen uit verschillende bungalows, chalets, familievilla’s en hotelchalets of gebruik maken van de camping met plaatsen voor een tent, caravan of camper. Er is een vakantiehuis voor iedere smaak en groepsgrootte. Een gedeelte van het terrein is ingericht als seizoens- of jaarplaatsen. Het strand is vanuit het vakantiehuis altijd dichtbij of maak gebruik van de vele faciliteiten van de Krim Texel. Het beschikt over twee zwembaden, een apart kinderbad en diverse speelhallen en speelplaatsen voor de kinderen.

De inwendige mens wordt verzorgt door een eigen supermarkt, snackbar of de familierestaurant de Waddenhoeve en Noordwest 12. Jutterscafe Paal 0 en Theater de Kiekendief zijn beschikbaar voor alle gasten van de Krim Texel. Golfbaan de Texelse beschikt over 18 holes en is pal naast het park aangelegd.

Naast het park beheert de Krim vier campings aan de Loodsmansduin, Kogerstrand, De Shelter en Om de Noord. Verspreid over het eiland geeft het de mogelijkheid om ook op andere plaatsen op Texel van de Krim te genieten. Ook Bungalowpark ’t Hoogelandt in badplaats de Koog behoort sinds 2008 tot dezelfde organisatie.

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw vakantie naar Texel via één van de onderstaande partners.

Vakantiediscounter.nl

Altijd mooie deals voor wereldwijde vakanties en reizen. All-inclusives en last minutes.
Meer informatie

Solmar

Vind de beste vakantiereizen deals voor alle soorten vakanties voor de hele familie.
Meer informatie

Prijsvrij

Vind all-inclusive reizen en last minutes voor de beste prijzen.
Meer informatie

Sunweb

Bekijk een uitgebreid aanbod aan alle soorten vakanties op maat.
Meer informatie

Booking.com

Vind de mooiste reizen, hotels en de beste aanbiedingen van dit moment.
Meer informatie

Tui

Vakantiereizen inspiratie en de beste deals bekijk en boek je hier snel, gemakkelijk en betrouwbaar.
Meer informatie